O HRT-u

Prodaja i marketing

Prodaja programa i usluga

  • - unutar HRT-a obavlja prodaju programskog sadržaja u zemlji i inozemstvu
  • - obavlja usluge najma garderobe, rekvizite i scenografije, najam studija i tehničke opreme
  • - omogućava da na jednostavan način možete naručiti DVD-e i CD-e u izdanju HRT-a, putem OBRASCA ili na shop@hrt.hr
  • - ukoliko ste zainteresirani za sadržaj iz bogate arhive HRT-a, kontaktirajte nas na snimke@hrt.hr 
  • - za upite oko licenciranja programskog sadržaja molimo posjetite Katalog programskog sadržajaProdaja oglasnog prostora

Kontakt: prodaja@hrt.hrHrvatski radio: marketing i oglašavanje

Prilikom izrade cjenika oglašavanja posebno obraćamo pozornost da svi oblici oglašavanja budu u interesu nesmetanoga i kontinuiranoga odvijanja svih programa HR-a.

Takav pristup pridonosi povećanju slušanosti naših programa, što je izuzetno važno za izravne oglašivače i marketinške agencije.

Posebno smo se angažirali oko što veće povezanosti propagandista s urednicima i voditeljima pojedinih emisija, kako bi se u realizaciji bilo kojeg oblika oglašavanja postigla što veća kvaliteta.

HR mreža, HR1, HR2 i Radio Sljeme

kontakt: hr-zg-marketing@hrt.hr, tel: 01/634 3160

Radio Dubrovnik

Oglašavanjem na Radio Dubrovniku plasirajte poruke brojnim slušateljima na području Dubrovačko-neretvanske županije. Poticajni uvjeti agencijama, povoljni sponzorski paketi i pogodnosti za oglašivače.
Potražite nas na hr-du-marketing@hrt.hr ili na 020/ 325 101

Radio Knin

Oglašavajte svoje poslovne poruke i oglase u jednom od najslušanijih programa u Kninu i Šibensko-kninskoj županiji, programu HRT Radio Knina. Online emitiranje programa Radio Knina jamstvo je da se vaša poruka može čuti i van granica Lijepe naše.

kontakt: hr-kn-marketing@hrt.hr, tel: 023/ 314 704, fax: 023/ 205 768

Radio Osijek

Radio Osijek najstarija je i najveća radijska postaja u istočnoj Hrvatskoj, jedini radio na ovom području koji djeluje u sustavu HRT-a. Naš se program može slušati u svih pet županija Slavonije i Baranje.

Iskoristite mogućnost oglašavanja na području cijele Slavonije i Baranje. Potražite nas na hr-os-marketing@hrt.hr i telefon 031/ 22 55 09.

Radio Pula

Oglašavanjem na HRT Radio Puli obraćate se zrelijoj populaciji (30+), publici sa stavom, koja od radija očekuje puno više od same glazbe, vremenske prognoze i izvješća o stanju na cestama. Signalom pokrivamo Istru i Rijeku, Gorski kotar, Liku i sve kvarnerske otoke, a dopiremo i do Zadra i Monfalconea... područje od otprilike pola milijuna stanovnika.

Slušanost danas djeluje prema načelu koliko medija toliko rezultata, ali u jedno smo apsolutno sigurni: Naša publika nam vjeruje!

Ne uspijete li pronaći tražene informacije u našem cjeniku, kontaktirajte nas na hr-pu-marketing@hrt.hr ili nazovite 052/ 377 833.

Radio Rijeka

Omiljena i najslušanija radijska postaja u Rijeci, Primorsko-goranskoj županiji i regiji, vaše će oglase pažljivo osmisliti i na najbolji ih način plasirati u terminima prilagođenima vašim korisnicima!

Poticajni uvjeti oglašivačkim agencijama, pogodnosti za oglašivače s područja Primorsko - goranske županije, konkurentan CPT, brzina i standard marketinške usluge, razlozi su da nazovete 051/ 657-781 ili nam pošaljete mail na hr-ri-marketing@hrt.hr

Radio Split

U jednom od najslušanijih programa u gradu Splitu i dalmatinskoj regiji, programu Radio Splita, oglašavajte svoju ponudu uz povoljne uvjete, koristite sve pogodnosti iz našeg Cjenika.
Želite li puno više, nazovite službu Marketinga na telefon 021/ 366-624, pošaljite fax na 021/ 366-627 ili nam se obratite na hr-st-marketing@hrt.hr

Radio Zadar

Oglašavajte svoje poslovne poruke i oglase u jednom od najslušanijih programa u gradu Zadru i Zadarskoj županiji, programu HRT Radio Zadra. Online emitiranje programa Radio Zadra jamstvo je da se vaša poruka može čuti i van granica Lijepe naše.

Nazovite naš Marketing na 023/ 314-704, 023/ 205-706 ili 023/ 205-707, obratite nam se na
hr-zd-marketing@hrt.hr